Ons team

Tech Data en Microsoft helpen u verder.

Justin
Bos

Field Sales Executive

+31 (0)88 1334 240
microsoft@techdata.nl

Mijn naam is Justin Bos, Field Sales Executive Microsoft. Dagelijks ben ik bezig om de verbinding te leggen tussen Tech Data en de resellers in Nederland. De markt is vol in beweging. Ik bespreek deze ontwikkelingen graag en blijf betrokken bij interessante vraagstukken, offerteaanvragen en uitdagingen. Ik vind het belangrijk dat u als klant goed op de hoogte bent en weet wat Tech Data allemaal voor u kan betekenen. Samen met het Microsoft specialisten team staan wij dagelijks voor u klaar. Ik kom graag in contact om nader kennis te maken.

Leon
Konings

Microsoft Product Specialist

+31 (0)88 1334 240
microsoft@techdata.nl

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Tech Data als Microsoft Product Specialist. U helpen in de breedste zin van het woord is mijn kracht. Vooral de complexe zaken. U bij de hand nemen en u door het Microsoft landschap heen helpen waardoor u de vertaalslag kan maken naar uw eigen klant, dat is het mooiste van mijn vak waardoor we beide succesvol kunnen zijn betreft Microsoft.

Julien
Perrenet

Microsoft Product Specialist

+31 (0)88 1334 240
microsoft@techdata.nl

Mijn naam is Julien Perrenet. Ik ben sinds januari 2018 werkzaam binnen het Microsoft team als Product Specialist. Mijn talent en passie heb ik meegenomen vanuit mijn ervaring als Sales Specialist. Het is altijd een uitdaging om zowel simpele als heel complexe zaken aan te pakken en deze te leiden naar de juiste solutions. Ik voorzie u graag van een passend advies, begeleid en informeer u in de breedste zin van het woord. Klantvriendelijkheid en expertise staan bij ons voorop. Samen met dit team en onze trouwe klanten brengen we de diensten en de service van Microsoft naar een topniveau.

Kees
Tolsma

Business Development Manager

+31 (0)88 1334 240
microsoft@techdata.nl

Als Business Development Manager binnen onze Solutions en Innovation Unit ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van partners in de transitie naar de cloud. Wij bieden ondersteuning in het trainen van zowel technische- als salesmedewerkers. Dit naast het begeleiden van offertes tot het invoeren van de eerste cloud orders. Tevens dragen we zorg voor deelname aan de diverse vendorprogramma’s zoals marketingcampagnes.

Lalita
Nehal

Microsoft Product Specialist

+31 (0)88 1334 240
microsoft@techdata.nl

Ik heb van augustus 2005 t/m maart 2015 gewerkt bij Tech Data. Eerst als Back Office en daarna als Microsoft Product Specialist. Na er even tussenuit geweest te zijn geweest ben ik weer teruggekomen in november 2015 op mijn oude functie. U helpen in de breedste zin van het woord is mijn kracht. Mijn speelveld is op het gebied van de complexiteit van contracten en (gewone volumelicentie) evenals de renewals en recurrings.

Maurice
van Schip

Business Development Manager

+31 (0)88 1334 240
microsoft@techdata.nl

Mijn naam is Maurice van Schip. Sinds september 2017 werkzaam binnen het NextGen team als Business Development Manager Cloud. Met mijn ervaring als verkoopverantwoordelijke bij een IT-solutions team, weet ik dat bij de transitie van traditionele reseller naar een business partner voor de eindklant veel komt kijken. Mijn doel is om mijn ervaring en het brede portfolio van Tech Data en Microsoft in te zetten om u als partner te ondersteunen bij deze transitie.

Soufiane
Bessami

Microsoft Product Specialist

+31 (0)88 1334 240
microsoft@techdata.nl

Mijn naam is Soufiane Bessami. Ik ben sinds maart 2018 werkzaam bij Tech Data als Product Specialist voor Microsoft en Adobe. Graag ondersteun ik u bij het inzetten van de diensten van Microsoft en Adobe door samen met u in kaart te brengen wat nodig is voor de eindgebruiker. Voor zowel simpele als complexe zaken zoek ik graag de juiste oplossingen en een passend advies.